Anket Komisyonunun İlk Toplantısı Gerçekleşti

19.03.2019

Üniversitemiz Kalite komisyonunun 02/11/2018 tarihli toplantı kararı gereğince yapılması planlanan memnuniyet anketlerinin hazırlanması için oluşturulan Anket Komisyonu Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK başkanlığında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık toplantı salonunda ilk toplantısını gerçekleştirdi. Doç. Dr. Sedat BOSTAN, Doç. Dr. Taşkın KILIÇ, Dr. Öğr. Üyesi Yeliz KAŞKO ARICI, Dr. Öğr. Üyesi Yahya TURAN, Dr. Öğr. Üyesi Murat YÜKSEL, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Erkam SULAK ve Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem AKIN ARIKAN’dan oluşan komisyon ile üniversitemiz iç ve dış paydaşları nezdinde yapılacak memnuniyet anketleri ile anket yönergesi oluşturulması hakkında görüşmelerde bulunuldu.  Olumlu ve verimli geçen toplantı sonucunda nisan ayı içerisine kadar anketlerin oluşturulup uygulanmasına karar verildi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 22-03-2019 13:38:06