Kalite Komisyonu Kurum İç Değerlendirme Raporu Üzerinde Görüşmek İçin Toplandı

25.03.2019

Üniversitemiz Kalite Komisyonu 25.03.2019 tarihinde 2018 yılı Kurum İç Değerlendirme raporu taslağının son haline getirilmesi amacıyla toplandı. Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK başkanlığında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı gündemi olarak 2018 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu üzerinde komisyon üyelerinin çalışmalarının değerlendirilmesi gerçekleştirildi. Komisyon üyelerince son hali kabul edilen raporun Sonuç ve Değerlendirme kısmı üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu. Son halini alan rapor komisyon üyelerince kabul edildi. Toplantı Koordinatör Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK’ın komisyon üyelerine teşekkür etmesiyle birlikte komisyon üyelerinin dilek ve temennilerini sunmalarıyla son buldu.

Eklenme Tarihi : 26-03-2019 11:34:51