KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ

UNİ-DOKAP KALİTE TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI

ÜNİ-DOKAP Kalite Toplantısı, DOKAP bölgesi üniversitelerinin kalite koordinatörlüklerinin katılımı ve Dönem Başkanı Prof.Dr. Ali BİLGİN başkanlığında 07.07.2020 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya üniversitemizi temsilen Kalite Koordinatörü Doç.Dr. Ömer ATABEYOĞLU ve Kalite Koordinatör Yardımcıları Doç.Dr. Melek ÇOL AYVAZ ve Dr. Öğretim Üyesi Sevim ACARÖZ CANDAN katıldı.

 

Toplantıda, Dönem Başkanının açılış konuşması ve kalite ile ilgili yeni gelişmeler hakkında bilgi paylaşımından sonra, üniversite kalite temsilcileri sırayla söz alarak üniversitelerinde gerçekleştirdikleri uygulamalar ve kalite sürecindeki kazanımları, stratejileri ve hedefleri hakkında bilgi verdiler. 

 

Toplantı sonucunda, kalite temsilcileri arasındaki online toplantıların işbirliği ve bilgi paylaşımını artıracağı görüşüyle devam ettirilmesine, hızlı ve etkin iletişim sağlanabilmesi için kalite temsilcilerinin bulunduğu bir whatsapp grubu oluşturulmasına, Kalite yönetim sistemi uygulamaları ile ilgili üniversiteler arasında tecrübe aktarımının sağlanmasına, her online toplantıda üye üniversitelerinin sırayla kendi kalite yapılanmaları ve tecrübelerini aktarmalarını sağlayacak oturumlar düzenlenmesine karar verildi. Ayrıca, bu süreçte tecrübeli ve yol almış üniversitelerin bölgedeki diğer üniversitelere her türlü desteğin sağlanması ve işbirliği yapılması konusunda uzlaşıldı.

 

2021 ÜNİ-DOKAP Dönem Başkanlığı ise Ordu Üniversitesi tarafından yürütülecek.

07.07.2020


Eklenme Tarihi : 09-07-2020 14:19:55