Kalite Komisyonu Alt Çalışma Grupları Toplantısı Gerçekleştirildi

25.10.2018

Kalite Komisyonu Alt Çalışma Grupları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tevfik NOYAN başkanlığında 25/10/2018 Perşembe günü Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK tarafından koordine edilen toplantıda Kurumsal Dış Değerlendirme Ölçütleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kurum Hakkında Bilgiler, Kalite Güvence Sistemi, Eğitim-Öğretim, Araştırma Geliştirme ve Yönetim Sistemi başlıkları altında oluşturulan Alt Çalışma Grupları Kurumsal Dış Değerlendirme sürecine giren üniversitemizin hazırlamış olduğu Kurum İç Değerlendirme Raporu üzerinden çeşitli fikir alışverişlerinde bulundular. Toplantı Kalite Komisyonu tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında çeşitli kararların alınmasıyla sona erdi.

Eklenme Tarihi : 07-01-2019 08:33:01