KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ

Üniversitemizde Kurumsal Dış Değerlendirme Saha Ziyaretleri Başladı

26.11.2018

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından planlanan Ordu Üniversitesi Kurumsal Dış Değerlendirme saha ziyaretleri başladı. Kurumsal Dış Değerlendirme Takım üyeleri ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tevfik NOYAN başkanlığında Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK ile koordinatörlük personeli ve Kalite Komisyonu üyelerimizin katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Saha ziyareti programı kapsamında Değerlendirme Takımı ilk olarak Pazar akşamı Rektörümüz Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Pazartesi sabahı saat 09:00’da Rektörlük Senato Salonu’nda Kalite Komisyonu ile ilk toplantılarını gerçekleştirdiler. Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Değerlendirme Takımı üyeleri Takım Başkanı Prof. Dr. Erdal EMEL tarafından koordineli şekilde Ordu Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi hakkında toplantıya katılanlara çeşitli sorular yönelttiler. Ordu Üniversitesi Kalite Komisyonu sorulara verdikleri cevaplar ile Değerlendirme Takımı üyelerine Üniversitemiz Kalite Güvence Sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Ordu Üniversitesi Kalite Komisyonu olarak Kalite Güvence Sistemi’nin tüm birimlerde benimsenerek Kalite konusunda farkındalığın daha da arttırılmasının hedeflendiği belirtildi. Stratejik Plan çalışmalarının, Misyon Farklılaşması Projesi kapsamındaki faaliyetlerin Kalite Güvence Sistemi ile entegre şekilde devam ettiği söylendi. Ayrıca Kalite Komisyonu’nun öğrenci odaklı eğitim konusunda faaliyetleri ve de uygulanan Memnuniyet Anketleri ile ilgili Kalite Komisyonu öğrenci üyesinden de çeşitli görüşler alındı.

Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı Saha ziyaretinin ilk toplantısı olan Kalite Komisyonu ile gerçekleştirilen toplantının ardından Değerlendirme Takımı üyeleri Senato üyeleri ve Üniversite Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı bir toplantıyla görüşmelerine devam ettiler.

Üniversitemiz Dış Değerlendirme Takımı Saha Ziyareti ve toplantıları 28/11/2018 Çarşamba gününe kadar gerçekleşecek Üst Yönetim; Çeşitli akademik ve idari birimlerdeki görüşmelerin ardından Dış Değerlendirme Takımı Sonuç Raporunun sunulacağı toplantı ile sona erecek.


Eklenme Tarihi : 07-01-2019 08:48:30