Kalite Komisyonu Senenin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

23/01/2019

Üniversitemiz Kalite Komisyonu 22/01/2019 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık toplantı salonunda 2019 yılının ilk toplantısını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik NOYAN başkanlığında gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından toplantıya 27 Kasım 2018 tarihli YÖK Kalite Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantı hakkında Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Atabeyoğlu’nun bilgilendirme sunumu ile başlanıldı. Koordinatör Prof. Dr. Tuğba Özbucak tarafından 2018 Kurum İç Değerlendirme Raporunun (Kidr) hazırlanma süreci hakkında açıklamalar yapılarak Koordinatör yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Kurt tarafından 2018 yılı Kidr raporunun yeni sürümü hakkında bilgi verildi. Raporun yazılma aşamasında gerekli olan bilgilere ulaşabilmek için tüm birimlerden cevapları istenecek olan soruların hazırlanmasına ve bu cevapların koordineli bir şekilde bir araya getirilmesine karar verildi. Toplantı dilek ve temennilerin bildirilmesi ile son buldu.

Eklenme Tarihi : 23-01-2019 10:53:50