Ordu Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi Kalite Kurullarının Çalışmaları Değerlendirildi

15.10.2018

Ordu Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi Kalite Kurullarının, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın katılımıyla düzenledikleri ve her iki üniversitenin bu alandaki çalışmalarının ele alındığı değerlendirme toplantısı, 14/10/2018 Pazar günü gerçekleştirildi.

Toplantıda, Türkiye’deki üniversitelerin çağa ayak uydurabilmeleri için atılması gereken adımlara dikkat çeken Prof. Dr. Muzaffer Elmas, bunun gerekli değişim ve dönüşümün sağlanmasıyla mümkün olabileceğini belirtti. Kalite Kurullarının, üniversitelerde verimliliğinin arttırılması ve kendilerini geliştirmeleri konusunda çalışmalar yapması gerektiğini söyleyen Elmas,  yükseköğretimde dünya standartlarına ulaşmanın yolunun bu aşamalardan geçtiğini ifade etti.

Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın değerli bilgilerini paylaştığı ve yer yer soru-cevap şeklinde devam eden toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve iki üniversitenin Kalite Kurulu üyeleri katıldı.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00