KOSGEB, TKDK , Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve DOKA Temsilcilerinin Bilgilendirme Toplantıları Tamamlandı

23/01/2019

Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemizin 06/12/2018 tarihli Danışma Kurulu toplantısında alınan karar gereği KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı), TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) ve DOKA (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı) tarafından 8-11/01/ 2019 tarihleri arasında akademik personelimize yönelik toplantılar düzenlendi. Tüm akademik birimlerimizi kapsayacak şekilde hazırlanan takvim doğrultusunda 7 farklı birimimizde gerçekleşen toplantılarda ilgili kurum yetkilileri tarafından akademik personelimize "Yatırımcılık, Ar-Ge, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri" konularında kamu kaynaklı destekler hakkında bilgilendirme ve sunumlar yapılmıştır. Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK yaptığı açıklamada üniversitemizin önemli paydaşlarından olan bu kurumların finansal destekli yatırımlarından akademik personelimizin haberdar olmasını istediklerini daha önceki görüşmelerinde dile getirmelerinden dolayı konuyu danışma kurulu gündemine getirip bu toplantıları düzenleme kararı aldıklarını belirtti. Gerçekleşen bu toplantıların katılımcılara bu kurumlardan yararlanabilecekleri olanaklar hakkında bilgi vermesi adına faydalı olduğunu düşündüğünü ifade eden ÖZBUCAK önümüzdeki dönemde özellikle mezun adayı öğrencilerimize yönelik toplantılar düzenleneceğini belirtti.

Eklenme Tarihi : 23-01-2019 16:50:28